VIŠE OD 3300 KILOMETARA ČISTE LJUBAVI

admin
0 0
Read Time:48 Second

Planinarsko društvo “Orlova stina” u suradnji s Kulturno – informativnim centrom Tomislavgrad je u kino dvorani KIC- u Tomislavgradu organiziralo predstavljanje knjige autora Biljane Brdar i Ivice Miložića Miže ”Od Osijeka do Santiago de Compostele” – više od 3300 km čiste ljubavi.

Propješačiti preko 3.300 km zvuči skoro pa nestvarno, ali upravo to su učinili Biljana Brdar i Ivica Miložić Miža iz Osijeka koji su danas u Kulturno – informativnom centru duvanjskoj publici predstavili svoju knjigu „Camino – Od Osijeka do Santiago de Compostele“.

Nakon što su ishodali Camino Frances i Camino Primitivo, Biljana i Ivica odlučili su se na treći, puno zahtjevniji put, onaj od svog doma te su tako iz svoga rodnog Osijeka, preko Hrvatske, Slovenije, Italije, Francuske i Španjolske prošli europskom mrežom Puteva sv. Jakova (Camino de Santiago), a upravo u spomenutoj knjizi govore o svim izazovima, anegdotama i blagoslovima s kojim su se susreli na svome hodočasničkom putovanju dugom 111 dana. Više u prilogu:

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

DJEVOJKA IZ GLAMOČA KROZ PJESMU PRIČA O ŽIVOTU DANAŠNJICE

Ugodno društvo naša televizija provela je s mladom pjesnikinjom Sandrom Cvitković iz Glamoča. O inspiraciji, pisanju poezije i o ljubavi prema pisanju u kojima kroz pjesmu priča o životu pogledajte u nastavku:

Pretplatite se