Glazbeni spektakl u Imotskom – Thompson, Mate Bulić i Dražen Zečić na Gospinom docu?

admin
0 0
Read Time:51 Second

Prema neslužbenim informacijama kojima raspolaže Radio NU, početkom kolovoza Imotski će biti domaćin jednog od najvećih glazbenih događaja ovog ljeta. Na stadionu Gospin dolac očekuje se spektakularan koncert na kojem će nastupiti tri velika imena hrvatske glazbene scene: Marko Perković Thompson, Mate Bulić i Dražen Zečić.

Ovaj glazbeni spektakl obećava nezaboravnu večer za sve posjetitelje, s hitovima koji su obilježili karijere ovih popularnih izvođača. Organizatori još nisu službeno potvrdili nastup, ali prema izvorima bliskim radiju, pripreme su već u tijeku, a interes publike je ogroman.

Marko Perković Thompson poznat je po svojim energičnim nastupima i domoljubnim pjesmama koje redovito pune stadione diljem Hrvatske i inozemstva. Mate Bulić, kralj dijaspore, svojim zabavnim hitovima i emotivnim izvedbama osigurava izvrsnu atmosferu na svakom koncertu, dok Dražen Zečić, miljenik publike, svojim baladama i šarmom dodatno obogaćuje ovaj iznimni glazbeni događaj.

Danas je i stranica Imocki crnjaci dodatno podgrijala uzbuđenje objavivši fotografiju s natpisom: “Nešto se opako sprema”. Ovo dodatno potvrđuje očekivanja da će se na Gospinom docu dogoditi nešto doista posebno.

brotnjo.info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Marca: Real je ponudio produljenje ugovora Modriću uz smanjenu plaću, on je to prihvatio

Kako stvari stoje, poznata je sudbina Luke Modrića u Real Madridu. Nešto malo više od mjesec dana ugovora ostalo je Modriću u Madridu, ali Marca piše kako bi sve moglo biti vrlo brzo riješeno. “Real je Modriću ponudio produljenje ugovora uz osjetno smanjenu plaću. Luka je to prihvatio jer se […]

Pretplatite se