Hercegovina o finalnoj utakmici: Idemo ispisati povijest

admin
0 0
Read Time:33 Second
Malonogometni klub Hercegovina u srijedu, 29. svibnja, od 20:00 sati u Skenderiji igra treću utakmicu finala Premijer futsal lige BiH protiv Sarajeva.

Širokobriježani imaju priliku ispisati povijest i okruniti se dvostrukom titulom nakon što su osvojili Kup BiH.

Također, imaju veliku prednost od 2:0 u seriji, nanizali su čak šest pobjeda zaredom, a po dva puta su pobjeđivali FC Mostar SG, KMF Radnik i spomenuti GFC Sarajevo.

Uz ove impresivne podatke, klub je pozvao navijače u Sarajevo, kako bi uz njihovu podršku došli do naslova prvaka, donijeli Ligu prvaka na Pecaru, i bili na ponos svim građanima Širokog Brijega, ali i ljubiteljima futsala u Hercegovini.

jabuka.tv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Osnovna glazbena škola Tomislavgrad osvojila tri sjajne nagrade na Međunarodnome festivalu harmonike “Accordeon art plus”

Međunarodni festival harmonike “Accordeon art plus” ove godine održava se u periodu od 28. do 31. svibnja u Istočnom Sarajevu, u organizaciji Muzičke akademije Univerziteta u Istočnom Sarajevu i Udruženja za njegovanje akademske glazbe “Novi zvuk”. Ovaj festival već godinama u Istočnom Sarajevu okuplja eminentne umjetnike, izvođače i pedagoge iz […]

Pretplatite se