HDZ 1990 i HNP oformili koaliciju

admin
0 0
Read Time:37 Second
Koalicijski sporazum između HDZ-a 1990 i Hrvatskog nacionalnog pomaka (HNP) potpisan je u petak u Tomislavgradu.

Sporazum su potpisali Mladen Šarić, predsjednik OO HDZ 1990 Tomislavgrad i izaslanik u Domu naroda Parlamenta FBiH, te Ivan Buntić, predsjednik OO HNP Tomislavgrad i aktualni načelnik općine Tomislavgrad.

Potpisivanju sporazuma su prisustvovali i ostali dužnosnici ovih stranaka, na čelu s Ilijom Cvitanovićem, predsjednikom HDZ-a 1990 i Ivanom Vukadinom, predsjednikom HNP-a.

Nakon potpisivanja sporazuma priopćeno je kako ove dvije stranke pokazuju da je moguće napraviti funkcionalnu vlast u županiji bez HDZ-a BiH. 

Kako javljaju mediji, sljedeći tjedan planirano je potpisivanje sporazuma u Livnu, gdje će zajednički kandidat biti Mate Vukadin, a ovoj koaliciji podršku je najavilo i nekoliko opozicijskih stranaka u BiH.

jabuka.tv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Uskoro više neće biti pečatiranja putovnica na granici

Žitelje BiH, koji će u bliskoj budućnosti putovati u neku od zemalja Europske unije, na granici će dočekati određene promjene koje će značiti ubrzanje procedura prelaska, ali i odlazak u povijest tradicionalnog pečatiranja putovnica. Biometrijski podaci BBC tako iz kuta državljana Velike Britanije piše kako su u tijeku pripreme na […]

Pretplatite se