Obitelj Krstić je žrtva utrkivanja Mercedesa i BMW-a? Četvrti poginuli je poduzetnik Mate Primorac

Domagoj
0 0
Read Time:42 Second

U prometnoj nesreći kod Mostara, kako smo izvijestili, poginule su četiri osobe. Tri žrtve su iz obitelji Krstić – bračni par i njihov maloljetni sin. Teško je ozlijeđena i četvrta članica te obitelji – trogodišnja djevojčica koja je životno ugrožena.

Sarajevski Klix piše da su članovi obitelji Krstić, koji su stradali u vozilu Renault, žrtve utrkivanja i nesavjesne vožnje druga dva automobila na cesti, BMW-a i Mercedesa.

Četvrta poginula osoba u ovoj nesreći je vozač BMW-a Mate Primorac, inače hercegovački poduzetnik.

Kako saznaje Klix u alkoholiziranom stanju su se utrkivali M. P. u vozilu BMW X5 i M. D u Mercedesu kojem je izmjereno 2,5 promila alkohola u krvi.

Koliko su brzo vozili govori najbolje prizor automobila koji su nakon nesreće potpuno devastirani i nad njima će se vršiti vještačenje danima u cilju rasvjetljavanja strašne nesreće.

Vrisak.info/protv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Širokobriješka akademska slikarica nagrađena u Hong Kongu, pogledajte njen rad

Akademska slikarica i profesorica likovne umjetnosti Gimnazije fra Dominika Mandića i Akademije likovnih umjetnosti u Širokom Brijegu Dragana Nuić-Vučković, nagrađena je u Hong Kongu na međunarodnoj tematskoj selektivnoj izložbi ”Glory”. ”Brouhaha” umjetnička galerija specijalizirana za 3D virtualne izložbe nagradila je sliku ”Slava majci prirodi” te se uskoro očekuje i samostalna […]

Pretplatite se