Božinović: Nema žrtava, oštećeno je sedam kuća u požaru kod Šibenika

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 1 Second


Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Potpredsjednik hrvatske Vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović izjavio je u četvrtak da u požaru kod Grebaštice nema žrtava te da je oštećeno sedam kuća, četiri krovišta i tri fasade.

Ministar Božinović je to izjavio nakon što je u četvrtak popodne obišao vatrogasce koji gase požar na terenu. Dodao je kako je izgorjelo i sedam automobila te napomenuo kako tek treba utvrditi jesu li svi bili u voznom stanju.

“Oštećeno je nešto manjih gospodarskih objekata, čini mi se dva ili tri”, rekao je, dodavši kako će se to riješiti kad se stanje smiri.

Naglasio je kako nema žrtava te ocijenio kako imovinska šteta, bilo da su kuće, gospodarski objekti ili vozila, nije velika.

Sada su, napomenuo je, snage usmjerene prema Kalini i Primoštenu. Prema onome što am čuo od vatrogasnog zapovjednika, trebalo bi se večeras zaustaviti širenje požara, rekao je hrvatski ministar, dodavši kako će dosta toga ovisiti o vremenskim prilikama.

Ovo danas, naglasio je, bilo je orkansko jugo, što znači da u jednom trenutku airtraktori uopće nisu mogli letjeti.

Ministar Božinović je rekao i da se uzrok požara još nije utvrdio. “Moramo pričekati da prođe neko vrijeme i vidjeti što će pokazati očevidi”, objasnio je, prenosi Hina.

FENA

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Ulazak BiH u EU podržava 73 posto građana

Vijeće ministara BiH usvojilo je Informaciju Direkcije za europske integracije o rezultatima istraživanja javnog mnijenja Stajališta građana o članstvu u Europskoj uniji i procesu integracija u Europsku uniju, provedenog u svibnju i lipnju 2023. godine na uzorku od 1.200 ispitanika na razini cijele BiH. U periodu provedbe istraživanja 73,3% ispitanika […]

Pretplatite se