BRAVO MAJSTORE: Sa TAR sindromom osvojio srebrnu medalju u Parizu

admin
0 0
Read Time:48 Second
Sjajne vijesti iz Pariza. BiH ima prvu medalju na Paraolimpijskim igrama u Parizu. Dječak, Ismail Barlov je osvojio srebrnu medalju na u utrci na 50 metara prsno. Barlov je odličan nastup u finalu nagovijestio još u polufinalnoj utrci kada je imao ukupno treće vrijeme kvalifikacija.
U finalu je bio još bolji pa je stigao do srebra s vremenom 1:02.74. Podatak da je Australac Grant Patterson bio treći s 1:04.54, dovoljno govori kakvu je utrku isplivao Ismail.
Daleko ispred svih je bio Meksikanac Arnulfo Castorena koji se jedini spustio ispod minute (59.41). Podsjećamo, Barlov se s Europskog seniorskog prvenstva u Portugalu vratio sa zlatnom medaljom u disciplini 50 metara prsno.
Rođen je s TAR sindromom, rijetkim genetskim poremećajem, koji karakterizira nedostatak radijusne kosti na podlaktici i dramatično smanjen broj trombocita. Sutra svoju borbu za medalju nastavljaju i odbojkaši BiH, koji od 12 sati igraju polufinale turnira protiv Njemačke.
U drugom polufinalu se sastaju Iran i Egipat.
Bljesak.info
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Formiran Resursni centar Grada Mostara, sustavno rješavanje problema nezaposlenosti

Kroz projekt „Podrška mladima u zapošljavanju u IT sektoru” kreiran je dokument Lokalni akcijski plan zapošljavanja Grada Mostara 2024.-2027. (LAPZ), a kao prvi korak u njegovoj implementaciji formiran je i Resursni centar kojeg čine poduzetničke udruge i asocijacije REDAH, LiNK, INTERA i Asocijacija poduzetnika Hercegovine (APH). “Formirajući ovo tijelo rješavanju […]

Pretplatite se