Sarajevo novom avionskom linijom povezano s Atenom

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 27 Second
AEGEAN, grčki nacionalni avioprijevoznik i član Star Alliance, uspostavio je svoje izravne letove između Atene i Sarajeva, priopćeno je iz Međunarodne zračne luke Sarajevo.

Prvi AEGEAN let iz Atene sletio je u subotu u 21:30 sati po lokalnom vremenu na pistu Međunarodne zračne luke Sarajevo, gdje su predstavnici Zračne luke u društvu veleposlanice Republike Grčke u Bosni i Hercegovini, Ioanne Efthymiadou, dočekali izaslanstvo AEGEAN-a.

Ljubazno osoblje zračne luke poželjelo je toplu dobrodošlicu putnicima iz Atene uz simbolične poklone koji su im uručeni prilikom izlaska iz aviona.

Alan Bajić, direktor Zračne luke Sarajevo, izrazio je zadovoljstvo povodom uspostavljanja nove linije.

Ovo je važan korak za povezivanje Sarajeva s Atenom i širom mrežom putovanja koje nudi AEGEAN. Radujemo se što našim građanima kontinuirano pružamo još više mogućnosti za putovanja, ali i što uspijevamo promovirati Sarajevo kao atraktivnu destinaciju za turiste iz Grčke, kazao je on.

Zadovoljstvo nam je što smo uspostavili našu novu izravnu liniju od Atene do Sarajeva, nastavljajući povećanje povezanosti i ekspanziju unutar balkanskog područja. Od danas će putnici koji polaze iz Zračne luke Sarajevo, bilo da lete iz razonode ili posla, imati priliku letjeti izravno jednim od naših aviona, te za samo jedan sat i 15 minuta sletjeti u Atenu.

U isto vrijeme, putnici iz Grčke ili naše međunarodne mreže imat će priliku posjetiti Sarajevo i istražiti njegove ljepote. Povodom naše 25. godišnjice, želim iskoristiti priliku i uvjeriti vas da ćemo nastaviti pružati izvanredno iskustvo našim putnicima, istovremeno povećavajući povezanost i potičući ekonomski rast na atraktivnim destinacijama, izjavio je Pepi Stamati, zamjenik CCO za mrežu i prihode AEGEAN-a.

Redovni letovi između Sarajeva i Atine planirani su od 1. lipnja 2024. do kraja rujna 2024. godine, dva puta tjedno, utorkom i subotom.

jabuka.tv

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Modrić ima više Liga prvaka od Barcelone

LUKA MODRIĆ (38) je Realovim osvajanjem Lige prvaka pobjedom nad Borussijom Dortmund (2:0) na Wembleyju postao najtrofejniji igrač Reala u povijesti. Modrić je usput ostvario niz rekorda i jedno posebno zanimljivo postignuće. Ovo je Modriću šesti put da je postao klupski prvak Europe. Time je pretekao Barcelonu. Katalonski velikan svjetskog […]

Pretplatite se