Vatreni na audijenciji kod Pape u Vatikanu

admin
0 0
Read Time:42 Second

Sveti otac Franjo primio je jutros u Vatikanu vodstvo i igrače hrvatske nogometne reprezentacije.

Na početku audijencije papa Franjo je reprezentaciji čestitao na osvajanju trećeg mjesta na Svjetskom nogometnom prvenstvu 2022. u Kataru, prenosi HRT.

Hrvatskoj momčadi poručio je da, igrajući nogomet, ima čast predstavljati svoj narod. Kao i inače kada se susreće sa sportašima, naglasio je važnost zajedništva. Potom je udijelio blagoslov i zamolio sudionike da i oni mole za njega.

Predsjednik Hrvatskoga nogometnog saveza Marijan Kustić Svetom Ocu je darovao dres hrvatske reprezentacije s imenom Franjo i brojem 1 te kožnu loptu.

Slijedi povratak u Rijeku, gdje naša reprezentacija odrađuje pripreme prije posljednje prijateljske utakmice u Lisabonu protiv Portugala 8. lipnja.

Kasnije tijekom dana, od 17.20, održat će se konferencija za medije na kojoj će biti dva reprezentativca Hrvatske.

 

Tomislavcity

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

EKO SELO GRABOVICA ORGANIZIRA 9. MEĐUNARODNU FIŠIJADU NA BUŠKOM JEZERU

  U nedjelju 16.06.2024. godine Eco selo Grabovica organizira 9. međunarodnu fišijadu na Buškom jezeru. Fišijada na Buškom jezeru je već tradicionalno natjecanje koje organizira Eco selo Grabovica, gdje majstori kotlića pokazuju umijeće u pripremanju fiš-paprikaša. Za ocjenu i odabir pobjednika zadužen je stručni žiri sastavljen od renomiranih sudaca, poznavatelja […]

Pretplatite se