Ovo su prosječne cijene goriva u FBiH

admin
0 0
Read Time:39 Second
U Federaciji BiH prosječna maloprodajna cijena premijum bezolovnog benzina “BMB 95” u svibnju je iznosila 2,73 KM po litri i viša je za 1,11 posto u odnosu na travanj, a u odnosu na isti mjesec prošle godine viša je za 6,64 posto.

Svibanjska prosječna maloprodajna cijena super plus bezolovnog benzina “BMB 98” iznosila je 2,85 KM po litri i viša je za 1,79 posto u odnosu na travanj, te za 0,35 posto u odnosu na svibanj lani, priopćeno je iz Federalnog ministarstva trgovine, prenosi Raport.

Prosječna svibanjska maloprodajna cijena dizela “BAS EN 590” bila je 2,62 KM po litri i niža je za 2,96 posto u odnosu na prethodni mjesec, te viša za 6,07 posto u odnosu na svibanj 2023. godine.

jabuka.tv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

SMART Fest otvara vrata: Maca i hit komedija "Kakva ti je žena, takav ti je život" na programu

  Stolac Music and Arts Fest (SMART Fest) započinje danas u 17 sati, donoseći raznolik program za sve uzraste. Osmo izdanje festivala otvorit će predstava “Moj prijatelj Bumbi” Lutkarskog kazališta Mostar, koja će se održati u Kulturnom centru Stolac. Ova topla priča o odrastanju, mašti i bezuvjetnoj ljubavi pružit će mališanima, ali i […]

Pretplatite se