HKK Tomislav Jako Bau: Pobjeda seniora protiv KK Busovača

admin
0 0
Read Time:44 Second

Košarkaši Tomislava upisali su još jednu pobjedn svladavši ekipu Busovače rezultatom 95:69.

„U prvoj četvrtini momčadi se izmjenjuju u vodstvu, da bi ipak na kraju prve četvrtine uspjeli steći prednost od 3 poena. U drugoj četvrtini prednost raste na 16 razlike s čime odlazimo na odmor. Drugo poluvrijeme nije pružilo neku rezultatsku neizvjesnost, što koristimo kako bi svi igrači dobili minute, osim jednog od naših glavnih igrača Bože Lučića koji je u ovoj utakmici bio u sastavu, ali zbog ozljede nije nastupio. Na kraju imamo čak 6 dvoznamenkasitih igrača, te listu strijelaca od 9 igrača. Bravo dečki!“, objavljeno je iz kluba.

Također, ekipa Tomislava zahvalila se publici koja ih je podržala a posebno navijačkoj skupini Chuck Boys koji su ponovno bili šesti igrač.

U sljedećem naši košarkaši putuju u goste kod vodeće momčadi u ovogodišnjem prvenstvu, HKK Grude. Utakmica je na rasporedu za vikend.

Tomislavcity

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Županijskim policijama pokušavaju opet oteti ovlasti, sada nad autocestama

Nakon što je uspio proći neusuglašeni, neustavni dokument o izmišljenim federalnim obilježjima na odorama županijskih policajaca, sada se ide korak dalje s pokušajem da u oblasti sigurnosti prometa na cestama ovlada Federalna uprava policije umjesto županijskih policija kojima taj dio posla predstavlja najmanje polovinu angažiranja. Neovisno o tome što je […]

Pretplatite se