Biciklisti vozili petu memorijalnu vožnju u spomen na tragično preminulog prijatelja Ivana Brkića

admin
0 0
Read Time:38 Second

Biciklistički klub “Čapljina” i prijatelji tragično preminulog ali nikada zaboravljenog prijatelja Ivana Brkića jučer su odvezli memorijalnu vožnju u spomen na svog prijatelja i člana biciklističkog kluba.

Memorijalna vožnja krenula je od Trga kralja Tomislava u Čapljini do vječnog počivališta našeg Ivana na groblju u Počitelju.

Predsjednik biciklističkog kluba “Čapljina” Vedran Pažulj kratko se obratio okupljenima emotivnim riječima o našem Ivanu koji je bio ne samo njih prijatelj i član biciklističkog kluba nego jedan i od osnivača biciklističkog kluba Čapljina.

Po dolasku na vječno počivalište prijatelja Ivana, biciklisti su položili cvijeće, zapalili svijeću te se kratkom molitvom pomolili za svog prijatelja Ivana Brkića.

Nakon polaganja cvijeća i paljenja svijeća biciklisti su se uputili u obiteljsku kuću Ivana Brkića na čašicu razgovora s njegovim najbližima.

izvor:Đaka city

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

EMISIJA HRVATSKI BRANITELJI: GOST MILE PUŠIĆ

Poštovani ratni zapovjednik Mile Pušić, predsjednik Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskoga rata Grada Mostara i zapovjednik Šeste Mostarske bojne Kruševo, u ovotjednoj emisiji prisjetio se prijeratnog a i poslijeratnog razdoblja, a glavna tema ove emisije bila je operacija “Lipanjske zore” i važnost njenog prisjećanja, kojoj je posvećen gotovo cijeli mjesec […]

Pretplatite se