RAMSKI HODOČASNICI STIGLI U MEĐUGORJE

admin
0 0
Read Time:45 Second

Za 43. obljetnicu Gospinih ukazanja brojni su hodočasnici u Međugorje stigli pješice.

Među njima i ramski hodočasnici, koji godinama hodočaste Kraljici mira, naime, više od 140 hodočasnika krenulo je iz Rame na put dug 118 kilometara, sa svojim osobnim problemima, zavjetima i željama kako bi svojom poniznom i ustrajnom molitvom zahvalili Gospi na darovima i bili sudionicima ove proslave.

Ističu kako su prošli kroz sedam općina i da ovakav dug put nije nimalo lagan, baš kao i život, pun uspona i padova, te posebno zahvaljuju svima koji su ih i ove godine tijekom njihovog putovanja primili, pruživši im smještaj i hranu ili na bilo koji drugi način olakšali njihov hodočasnički put.

Mi im ovim putem želimo sretan povratak kući.

Ekipa PRO TV-a ih je dočekala u blizini Međugorja zajedno sa Dinkom Juričićem i njegovom obitelji, gdje ramski hodočasnici tradicionalno svraćaju na okrijepu.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

RAMSKA REGATA "LAKE TO LAKE"

Tradicionalna Veslačka regata “Lake to lake” ove godine se održala 23. lipnja na Ramskom jezeru i okupila rekordan broj veslača iz regije. Budući da je Veslački klub Rama član Veslačkog saveza Dalmacije, ovo je i 6. regata po redu u kupu Dalmacije. Ovaj je događaj od iznimne važnosti za naš […]

Pretplatite se