SOLISTIČKI KONCERT NA HARMONICI ANTE MILIĆA

admin
0 0
Read Time:50 Second

Solistički koncert Ante Milića na harmonici održan je u nedjelju u Galeriji kraljice Katarine Kosače u Mostaru u organizaciji Hrvatskog kulturnog društva (HKD) Napredak.

Ante Milić je rođen 18. lipnja 2002. godine u Mostaru. Osnovnu glazbenu školu završio je u Muzičkoj školi I i II stupnja u Mostaru gdje je bio učenik generacije. Daljnje glazbeno obrazovanje nastavio je, također, u Muzičkoj školi I i II stupnja u Mostaru završivši srednju glazbenu školu, instrumentalni smjer harmonika, u klasi mr. Aleksandra Stojanovića s odličnim uspjehom.

Nakon toga upisuje Muzičku akademiju, smjer harmonika, u Istočnom Sarajevu.

Tijekom svog glazbenog školovanja nastupao je na mnogim međunarodnim natjecanjima i ostvarivao zapažene rezultate.

Pred domaćom publikom u Mostaru izveden je program iz raznih stilova , a započeo je lirskim djelom baroknog skladatelja F. Couperina, a koncert je upotpunjen i završen veoma zahtjevnom i modernom kompozicijom A. Kusyakova.

Na zadnjem natjecateljskom nastupu na 14. Internacionalnom festivalu harmonike “AKORDEON ART plus” u Istočnom Sarajevu osvojio je prvu nagradu.

 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

OTVOREN LOGISTIČKI CENTAR U MOSTARU

Danas je u Mostaru svečano otvoreno novoizgrađeno Glavno poštansko-logističko središte (GPLS),  što predstavlja važan korak za budući razvoj logističkih kapaciteta u Bosni i Hercegovini. Novi objekt, površine preko 7000 kvadratnih metara, smješten je na lokaciji Put za Aluminij 131 te će značajno unaprijediti logističke usluge, posebno u segmentu brze dostave […]

Pretplatite se