OTVOREN LOGISTIČKI CENTAR U MOSTARU

admin
0 0
Read Time:39 Second

Danas je u Mostaru svečano otvoreno novoizgrađeno Glavno poštansko-logističko središte (GPLS),  što predstavlja važan korak za budući razvoj logističkih kapaciteta u Bosni i Hercegovini.

Novi objekt, površine preko 7000 kvadratnih metara, smješten je na lokaciji Put za Aluminij 131 te će značajno unaprijediti logističke usluge, posebno u segmentu brze dostave paketa, kako u unutarnjem, tako i u međunarodnom prometu.

„Ovaj projekt je odgovor na rastuće zahtjeve tržišta, posebno u domeni internet trgovine i brze dostave. Izgradnjom GPLS-a, Hrvatska pošta Mostar stvorila je ključne preduvjete za budući rast i razvoj našeg društva, te će moći kvalitetno odgovoriti na izazove modernog tržišta” – rekao je Direktor i predsjednik Uprave HP Mostar, Mate Rupčić.

Svečanost otvaranja obilježena je presijecanjem vrpce te obilaskom objekta uz prisustvo brojnih uglednih gostiju.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

DALMATINO U HAMZIĆIMA

Povodom blagdana Svetog Ivana u Hamzićima je održana manifestacija “Dani sv. Ivana” koji su bili ispunjeni različitim sadržajima, a jedan od njih je i koncert grupe Dalmatino sa kojima je istu večer nastupila i grupa Mediteran te su zajedno napravili odličnu atmosferu. Članovi grupe Dalmatino ističu da kada dođu u […]

Pretplatite se