Uskoro se otvara Medicana bolnica Sarajevo

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 45 Second

Medicana Sarajevo, uz  tursko prijateljstvo i povjerenje, sa svojim snažnim turskim i bosanskohercegovačkim zdravstvenim osobljem, inovativnim digitalnim zdravstvenim sistemom, brzim i jednostavnim pristupom zakazivanja pregleda i usluga, višegranskim sistemom dijagnostike i liječenja, odgovoriti će na sve zdravstvene potrebe onih koji žive u Bosni i Hercegovini i okolnim zemljama.

Sa oko 12.000 zaposlenih, Medicana, vodeća institucija turske zdravstvene industrije; sa najsuvremenijom medicinskom opremom i jakim zdravstvenim osobljem u ukupno 16 bolnica koje se nalaze u različitim gradovima Turske, pruža zdravstvene usluge po međunarodnim standardima pacijentima u zemlji i inostranstvu. Medicana, koja je međunarodno preferirani brend za sve zdravstvene potrebe, od najtraženijih grana do složenih operacija, sada tursku zdravstvenu kulturu, koja je primjer u svijetu, prenosi u Bosnu i Hercegovinu.

Kroz brojne grane poput: onkologije, onkološke kirurgije, transplatacije organa, neurokirurgije, vantjelesne oplodnje, genetike, kardiovaskularne kirurgije, ortopedije i traumatologije, barijatrijske kirurgije i mnogih drugih, Medicana, koja sa naprednim zdravstvenim uslugama svake godine pruža pomoć milionima ljudi iz različitih geografskih područja, uskoro će otvoriti vrata nove bolnice u Sarajevu, glavnom gradu BiH.

Medicana radi ne samo za sadašnjost već i za budućnost Bosne i Hercegovine. Uz tursko prijateljstvo i povjerenje, djelovat će kako bi se osiguralo da svi imaju pristup kvalitetnim, brzim i naprednim zdravstvenim uslugama i kako bi zadovoljili svoje zdravstvene potrebe u različitim granama.

 

Najnaprednija tehnologija liječenja raka sa Medicanom u Bosni i Hercegovini

 

MR-LINAC, najnovije dostignuće u današnjoj modernoj tehnologiji liječenja raka, prvi put se nudi pacijentima u Bosni i Hercegovini i okruženju u Medicana Sarajevo bolnici. Uređaj MR-LINAC, najnovija inovacija u tehnologiji radijacijske onkologije, nudi personaliziranu pametnu radioterapiju.

PET-CT, koji ima veoma važno mjesto u ranoj dijagnostici i liječenju karcinoma, otvara put sveobuhvatnom liječenju raka onkoloških pacijenata u Medicana Sarajevo bolnici. PET-CT, koji pruža metabolička i molekularna snimanja cijelog tijela, omogućava dijagnozu čak i milimetarskih kancerogenih područja. Uz PET-CT, koji se nudi u Medicana Sarajevo bolnici, moguće je planirati najpreciznije liječenje onkoloških bolesti uz najviši nivo udobnosti pacijenata.

 

Medicana; kao pionirski i referentni zdravstveni centar, sa svojim jakim akademskim osobljem, tehnološkom infrastrukturom, inovativnim i perfekcionističkim pristupom, postavlja standarde budućnosti u zdravstvu.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Za tjedan dana kreću isplate 1.000 KM za novorođenče u FBiH

Federalno ministarstvo rada i socijalne politike, zbog velikog interesa i upita javnosti, obavještava javnost o trenutnom statusu prijava putem aplikacije ePorodilje, namijenjene za dodjelu jednokratne podrške od 1.000 KM za svako novorođeno dijete u FBiH u 2024. godini. Do danas, na aplikaciji ePorodilje registrirano je ukupno 6.853 korisnica. Od ovog broja, 6.025 korisnica […]

Pretplatite se