INCIDENT KOD MOSTARA Tučnjava više osoba, 55-godišnjak izboden

admin
0 0
Read Time:45 Second

Nepoznata osoba putem telefona pozvala je policijsku postaju Mostar sjever i prijavila tučnjavu pored jezera u naselju Bučići (sjeverno od naselja Vojno).

Policijska patrola je u naselju Vojno zaustavila osobe koje su sudjelovale u tučnjavi, a riječ je o Z.B. (1969.), E.K. (1993.) i A.M. (1990.).

Kako se navodi iz Ureda za informiranje MUP-a Hercegovačko – neretvanske županije (HNŽ), Z.B. je iz nužne obrane upotrijebio startni pištolj, jer je od strane A.M. zadobio dvije ubodne rane hladnim oružjem, kao i dvije posjekotine.

Medicinski tim pružio je liječničku pomoć Z.B. Na mjesto događaja izašli su u pripadnici interventne patrole Policijske postaje Mostar centar, kao i dežurni iz Odjela kriminalističke policije.

Na mjestu događaja je obavljen očevid, a o svemu je upoznat i dežurni tužitelj. E.K. i A.M. su lišeni slobode, priopćeno je iz Ureda za informiranje MUP-a HNŽ.

 

izvor: hercegovina.info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

KBC SPLIT: COVID-19

Pogoršanjem epidemiološke situacije zbog bolesti covid-19, privremeno se zabranjuju posjeti hospitaliziranim bolesnicima Zavoda za hitnu i intenzivnu medicinu s Kliničkom farmakologijom, Zavoda za nefrologiju i dijalizu, Zavoda za reumatologiju, alergologiju i kliničku imunologiju, Zavoda za endokrinologiju, dijabetologiju i bolesti metabolizma i Zavoda za hematologiju Klinike za unutarnje bolesti, naveli su […]

Pretplatite se