LJUBUŠKI: Turisti “okupirali” Kravicu

admin
0 0
Read Time:35 Second

Slapovi Kravice, jedno od najposjećenijih mjesta u Hercegovini, i ovog ljeta privlače veliki broj turista svojim očaravajućim slapovima i čistom vodom.

Turisti iz svih krajeva svijeta dolaze uživati u prirodnim ljepotama Kravice, tražeći osvježenje i bijeg od svakodnevnog užurbanog života i visokih temperatura. Iz Turističke zajednice ističu zadovoljstvo te se nadaju kako će se ovaj trend nastaviti do kraja sezone.

Osim plivanja i uživanja u prirodnim ljepotama slapova, posjetitelji mogu sudjelovati u raznim aktivnostima, uključujući vožnju čamcem.

Slapovi Kravice još su jednom potvrdili svoju neospornu privlačnost kao jedna od vodećih turističkih destinacija ljubuškog kraja. Njihova prirodna ljepota ostavlja dojam na svakoga tko ih posjeti, čineći ih nezaobilaznom točkom na turističkoj mapi Hercegovine, izvještava RTV HB.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

SKRADIN: Evakuacija stanovnika, požar gase 4 kanadera

Kod Skradina (Hrvatska) je u utorak izbio velik požar. Kako je objavila Hrvatska vatrogasna zajednica, u 08:46 ŽVOC Šibenik zaprimio je dojavu o požaru otvorenog prostora na području Skradina, u naselju Ićevo. Požarom je zahvaćena trava, nisko raslinje i borova šuma, prenosi Index.hr. Požar gase četiri kanadera i oko stotinu […]

Pretplatite se