U Hrvatskoj drugi put u povijesti proglašen Dan nacionalne sućuti

Domagoj
0 0
Read Time:36 Second
Vlada Republike Hrvatske je na telefonskoj sjednici, održanoj u utorak, donijela Odluku o proglašenju 15. veljače 2023. Danom nacionalne sućuti u povodu smrti Miroslava Ćire Blaževića.

Dan nacionalne sućuti obilježit će se isticanjem zastave Republike Hrvatske na pola koplja, što će biti drugi put u povijesti da se proglašava Dan nacionalne sućuti.

Danas, 15. veljače, održat će se komemoracija Miroslavu Ćiri Blaževiću u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski, s početkom u 10:00 sati, a potom i sahrana na gradskom groblju Mirogoj (Aleja velikana) u 14:00 sati, priopćeno je iz hrvatske Vlade.

Podsjećamo, Vlada RH je prvi put to uradila 2018. godine i to za 31. srpnja kada je proglasila Dan nacionalne sućuti u povodu smrti glazbenika Olivera Dragojevića.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

FBiH želi proizvoditi hranu vrijednu 1,6 milijardi KM

U idućih nekoliko godina povećati vrijednost poljoprivredne proizvodnje na 1,6 milijardi maraka te imati 90 tisuća registriranih gospodarstava vizija je Federacije BiH kao entiteta koji bi trebao težiti održivoj poljoprivrednoj proizvodnji. Jačanje konkurentnosti Brojni izazovi koji se reflektiraju kroz rast cijena repromaterijala i energenata, kao i još uvijek poremećene lance […]

Pretplatite se