Od sljedeće sezone koristit će se VAR na utakmicama u BiH

admin
0 0
Read Time:57 Second

Predsjednik Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, Vico Zeljković, obavijestio je javnost kako je Savez dobio zeleno svjetlo od FIFA-e za primjenu VAR tehnologije.

”Predstavnici FIFA-e Baveshan Murgen (viši FIFA strateški menadžer za nogometnu tehnologiju) i Michael Bailey (FIFA VAR Project Manager) dali su zeleno svjetlo za korištenje VAR sustava u najkvalitetnijoj domaćoj konkurenciji. Ovo je konačna procjena zasnovana na dvodnevnom boravku u Sarajevu, gdje su detaljno ocijenili cijeli proces iz perspektive vrlo zahtjevnih kriterija koje je propisala svjetska “kuća nogometa”, kazao je Zeljković.

 

”Znam koliko smo uložili truda, rada, vremena i resursa od početka, prije nekoliko mjeseci. Ovo je rezultat velikog angažmana svih ljudi koji su bili uključeni u ovaj proces, te im zahvaljujem i čestitam. VAR sustav u suđenju bavi se ispravljanjem čistih i očiglednih grešaka u odlučivanju od strane sudaca na terenu, te sam uvjeren da ćemo ovim sustavom podići razinu domaćeg natjecanja na još višu razinu, te ga učiniti kvalitetnijim i pravednijim za sve ekipe”, nada se Zeljković.

”Nakon izgradnje terena s hibridnom površinom, ovo je još jedan veliki kapitalni projekt koji smo uspješno završili, a koji sam obećao na početku mandata”, zaključuje Vico Zeljković.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

(ENTSO-E) objavila kako je došlo do trosatnog energetskog kolapsa na Balkanu krajem lipnja

Europska mreža operatora prijenosnog sustava električne energije (ENTSO-E) objavila je da se lančani kolaps 21. lipnja dogodio po iskakanju dva dalekovoda za 13 minuta. Njena ekspertna grupa istražuje ovaj incident, zbog kojeg su Bosna i Hercegovina, skoro čitave Albanija i Crna Gora te Dalmacija u Hrvatskoj ostale tri sata bez […]

Pretplatite se