POLITIČKI SAT – STJEPAN DUJO, načelnik Općine Novi Travnik

admin
0 0
Read Time:36 Second

Stjepan Dujo, trenutni načelnik Općine Novi Travnik, pokretač je inicijative i jedan od osnivača udruge mladih fra Marijan Šunjić u Bučićima te predsjednik novoosnovane udruge, član europske organizacije studenata prava (ELSA).

 

Od 2017. godine savjetnik je u uredu predsjedateljice Doma naroda Parlamenta FBIH u području ustava i zakonodavno-pravne djelatnosti. Uz savjetnički posao obavlja posao višeg asistenta na Sveučilištu Vitez iz predmeta Građanski izvanparnični i ovršni postupak.

U lokalnoj zajednici pokreče aktivnosti podizanja svijesti o važnosti volontiranja i doprinosa izgradnji zajednički ciljeva, a političkim djelovanjima vraća se 2019. godine kada postaje predsjednik OO HDZ Novi Travnik te napušta državnu službu. Na lokalnim izborima 2020. godine izabran za načelnika općine Novi Travnik.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Bh. građanima Hrvatska i Slovenija najpoželjnije za rad

Radnici iz BiH traže konkurentne plaće, sigurnost posla i mogućnost profesionalnog usavršavanja od potencijalnih poslodavaca u zemljama regije. Slovenija i Hrvatska su među najpoželjnijim destinacijama za rad među radnicima iz Bosne i Hercegovine, pokazuje najnovije istraživanje portala MojPosao.ba. Najveći broj ispitanika očekuje minimalnu plaću u rasponu od 2.000 do 3.000 […]

Pretplatite se