MLADA LIVANJKA IVONA MIŠKOVIĆ O AKTIVIZMU U DRUŠTVU DANAS

admin
0 0
Read Time:56 Second

Centar za građansku suradnju je nevladina, neprofitna, vanstranačka organizacija čiji je cilj poticanje aktivnog sudjelovanja građana u životu zajednice.

Centar za građansku suradnju (CGS) iz Livna je osnovan od strane Centra za civilno društvo u jugoistočnoj Europi (CCS), Washington DC, koji je osigurao financijsku i tehničku potporu u prvoj godini rada.
Od 1996. godine CGS radi i djeluje kao neovisna organizacija.

CGS je, također, prva nevladina organizacija osnovana u jugozapadnoj Bosni i Hercegovini.

Svi projekti koje CGS provodi moraju biti od koristi za sve građane bez obzira na nacionalnu, političku ili bilo koju drugu pripadnost, a općeniti cilj djelovanja je težnja ka obnavljanju međuetničkih spona koje moraju činiti temelj mirnog suživota i trajnih nastojanja za kreiranje modernog civilnog društva u Bosni i Hercegovini.

U fokusu rada je sudjelovanje građana u procesima odlučivanja, upravljanje prirodnim resursima i zaštita okoliša, prava radnika, socijalno poduzetništvo i sprječavanja korupcije u našem društvu, a glavne aktivnosti se provode u Kantonu 1/Unsko-sanskom kantonu, Kantonu 7/Hercegovačko-neretvanskom kantonu, Kanton 8/Zapadnohercegovačkom kantonu i Kantonu 10/ Livanjskom kantonu u Federaciji BiH.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

O RUKOMETU NA TI: MARINO MARIĆ

Marino Marić, rođeni mostarac koji je u svoju karijeri igrao i za Kauboje, odnosno Hrvatsku rukometnu reprezentaciju. Za Hrvatsku na juniorskom svjetskom prvenstvu 2009. godine, gdje je osvojio zlato, no zbog prejake konkurencije u hrvatskoj reprezentaciji nije mogao odmah dobiti prigodu igrati u prvoj postavi seniorske reprezentacije. Za seniorsku reprezentaciju […]

Pretplatite se