MLADIFEST U MEĐUGORJU OKUPIO OKO 50.000 VJERNIKA IZ CIJELOG SVIJETA

admin
0 0
Read Time:45 Second
Započeo je Međunarodni molitveni susret mladih u Međugorju – Mladifest, koji svake godine okuplja više od 50 000 mladih i 400 svećenika iz cijelog svijeta.
Mladi iz različitih kultura i zemalja okupljaju se kako bi zajedno slavili, molili i učili jedni od drugih, a Međugorje, kao mjesto brojnih hodočašća, nudi poseban ambijent ispunjen mirom i duhovnom snagom. Svaka molitva, pjesma i svako svjedočanstvo na Mladifestu dodatno obogaćuju srce i dušu sudionika.
Pod geslom „Marija je uistinu izabrala bolji dio…” u Međugorju je u četvrtak, 1. kolovoza počeo 35. Međunarodni molitveni susret mladih koji traje do 6. kolovoza 2024. godine.
Ovogodišnji Mladifest okupit će više desetaka tisuća mladih iz preko 70 zemalja svijeta, te 500 svećenika iz cijelog svijeta.
Posjetili smo drugi dan ovog festivala te doznali da je duhovni mir i druženje s drugim vjernicima, najveći razlog dolaska u Međugorje.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Ministarstvo turizma odobrilo sredstva za projekte u Ljubuškom, Livnu i Mostaru

U Federalnom ministarstvu okoliša i turizma ovih dana se potpisuju ugovori po Javnom pozivu “Tekući transferi drugim razinama vlasti i fondovima – Transfer za razvoj turizma u Federaciji BiH” za 2024. godinu, u iznosu od dva milijuna KM. Javni poziv je kreiran na osnovu Strategije razvoja turizma 2022 – 2027. […]

Pretplatite se