Ministarstvo turizma odobrilo sredstva za projekte u Ljubuškom, Livnu i Mostaru

admin
0 0
Read Time:59 Second

U Federalnom ministarstvu okoliša i turizma ovih dana se potpisuju ugovori po Javnom pozivu “Tekući transferi drugim razinama vlasti i fondovima – Transfer za razvoj turizma u Federaciji BiH” za 2024. godinu, u iznosu od dva milijuna KM.

Javni poziv je kreiran na osnovu Strategije razvoja turizma 2022 – 2027. godine, uz konzultacije na terenu, s ljudima koji rade u turizmu i sa strukom, priopćeno je iz Federalnog ministarstva okoliša i turizma.

Raduje me što smo u ovoj godini udvostručili proračun za turizam. Rekordni brojevi u turizmu u ovoj sezoni govore za sebe i od realizacije ovih projekata ovisit će i prijedlog proračuna za narednu godinu. Rast je očit i način na koji pokušavamo upravljati turizmom, sigurna sam, donijet će sve bolje brojeve i prihode od turizma, istaknula je federalna ministrica okoliša i turizma Nasiha Pozder.

Ministrica Pozder je za program podrške turističko-ugostiteljskim manifestacijama od međunarodnog značaja potpisala ugovore za projekte sa Sarajevskom filharmonijom za koncertnu sezonu 2024., sa Udrugom vinogradara Ljubuški za projekt Trnjak Fest, s Udrugom Mostari za skokove u vodu sa Starog mosta, sa Udrugom Skakavac za projekt Sarajevo outdoor, kao i s predstavnicima međunarodnog sajma LIST koji se održava u Lukavcu.

 

Jabuka.tv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Papa Franjo upućuje poruku sudionicima Mladifesta

35. Festival mladih svečano je otvoren u četvrtak, a rekordan broj hodočasnika se “slio” u Međugorje. Tisuće mladih iz čak 80 zemalja svijetastiglo je u ovo marijansko svetište kako bi od 1. do 6. kolovoza sudjelovali u jedinstvenom, duhovnom susretu. Prigodnu poruku koju je prvog dana Mladifesta pročitao apostoltski vizitator za […]

Pretplatite se