Na Crnom brdu iznad Trebižata izgorio radiotelevizijski i komunikacijski predajnik

admin
0 0
Read Time:40 Second

U poslijepodnevnim satima na Veliku Gospu u Čapljini su gorjela dva velika požara, jedan u Gabeli kojeg su vatrogasci uspjeli brzo sanirati, a pri povratku s požarišta zatekao ih je neugodan prizor na Crnom brdu.

Na samom vrhu brda veliki je požar gdje se nalazi lokacija predajnika brojnih radiotelevizija u BiH, te telekomunikacijska oprema HT Eroneta, ali i nekih drugih privatnih telekomunikacijskih tvrtki.

Izgorjela je glavna kućica RTV BiH, te objekti nekih manjih radija i televizija Bosne i Hercegvine. Za sada kućica u kojoj se nalazi oprema Radiopostaje Čapljine, zahvaljujući radnoj akciji čišćenja koju smo napravili prošle godine je netaknuta, no s obzirom da je izgorio objekt koji se nalazi metar od kućice u kojoj se nalazi naša oprema, vjerojatno će biti štete i na osjetljivoj elektronskoj opremi Radiopostaje Čapljina.

 

 

Ljubuški portal

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Hodočasnici iz Ljubuškog nastavljaju stoljetni zavjet očeva putem od 120 kilometara Sinjskoj Gospi

Kao i svake godine do sada, desetci tisuća vjernika hodočaste kako bi se poklonili Čudotvornoj Gospi Sinjskoj iz svih krajeva Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Jedni od njih su Ljubušci koji su se hrabro otisnuli na hodočašće, a pojedinima ovo nije bio prvi put. “Svako hodočašće na putu prema Sinju […]

Pretplatite se