DUVNJAK NAJAVIO OPROŠTAJ ‘Spreman sam odigrati posljednji put za reprezentaciju’

admin
0 0
Read Time:42 Second

Hrvatski rukometaš Domagoj Duvnjak najavio je oproštaj od reprezentacije.

Olimpijske igre nedavno su završile, hrvatska rukometna reprezentacija nije uspjela proći skupinu u Parizu. Na početku 2025. sljedeći je veliki ispit za sve ponajbolje rukometaše svijeta, Hrvatska će biti jedan od tri domaćina Svjetskog prventva, zajedno s Danskom i Norveškom gdje će se igrati završnica turnira.

A tamo ćemo, najvjerojatnije, gledati posljednje nastupe Domagoja Duvnjaka u dresu hrvatske reprezentacije koji je to otkrio jednom novinskom listu iz Kiela, piše Sport klub.

”Već sam razgovarao s izbornikom Sigurdssonom. Ako sam potreban reprezentaciji za Svjetsko prvenstvo, tu sam da odigram za Hrvatsku još jednom, posljednji put”, poručio je Duvnjak za Kieler Nachrichten.

Duvnjak ima 36 godina, a za Hrvatsku je debitirao na SP-u u Njemačkoj daleke 2007. godine i u dresu reprezentacije osvojio je čak osam medalja s velikih natjecanja.

 

Hercegovina.info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Na hrvatskoj plaži zabranjeno kupanje zbog pojave smrtonosne bakterije

Državni inspektorat Republike Hrvatske postavio je ploču s oznakom zabrane kupanja na plaži Ičići. Ova mjera je rezultat nesukladnih nalaza kvalitete mora na toj lokaciji, koji su ukazali na potrebu za hitnom reakcijom u cilju zaštite zdravlja građana i posjetitelja. Nastavni zavod za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije (NZZJZ PGŽ) i […]

Pretplatite se