Član Županijske udruge slijepih Split napisao pjesmu za ‘Vatrene’

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 20 Second

Novi navijački hit napisao je član Županijske udruge slijepih Split Luka Goreta, a pjesmu su uglazbili Nenad Ninčević i Toni Rajnović, dok skladbu izvodi Svjetski savez mladih i Županijska udruga slijepih Split.

Ivan Tokić, predsjednik Županijska udruga slijepih Split ponosan je na autora pjesme. Poželio mu je uspjeh i sreću.

“Luka me prije dva mjeseca nazvao da bi mi otkrio veselu vijest. Kazao mi je da je napisao novu navijačku pjesmu. Zamolio me da mu pomognem uglazbiti i snimiti pjesmu koja je nastala ususret Svjetskom prvenstvu u Kataru. Pomogao sam mu koliko god sam mogao, promovirali smo njegov rad i pjesmu. Ponosan sam na Luku, pjesma mi zvuči skroz ok, kao i svaka navijačka pjesma. Drago mi je da naš Luka ima svoj hobi i želim mu sreću u nastavku karijere u pisanju pjesma”, ponosno je izjavio Ivan Tokić te je u istom dahu nadodao:

“Ako pisanje pjesama Luku ispunjava, onda nitko nije sretniji od mene. Uvijek će imati neograničenu podršku!”, jasno obećava.

Luka Goreta, autor teksta pjesme “Ajmo, Vatreni” kaže da se ideja rodila još 2018. godine kada su naši nogometaši pod vodstvom izbornika Zlatka Dalića postali viceprvaci svijeta.

“Ideja je nastala još 2018. godine, a inspiraciju su mi dali upravo naši ‘Vatreni’ koji su na posljednjem SP-u polučili nevjerojatan uspjeh. Već sam i prije pisao pjesme, ali mislim da je ovo moj prvi ozbiljan rad. Bilo bi mi jako drago kada bi publika prihvatila ovu stvar, nadam se da će pjesma biti uspješna. Hvala svima koji su mi pomogli, jako sam ponosan”, rekao je Goreta.

U nastavku poslušajte pjesmu

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Izvoz tekstila, odjeće, kože i obuće iz BiH ove godine veći za 20,65 posto

Ukupni obujam vanjskotrgovinske razmjene BiH u sektoru tekstila, odjeće, kože i obuće u devet mjeseci ove godine iznosio je 3.133,633.154 KM i veći je za 563,961.322 KM nego u istom razdoblju 2021. Također, pokrivenost uvoza izvozom iznosila je 74,17%, što je za 1,4% manje nego u istom razdoblju 2021. Izvoz […]

Pretplatite se