LJUBUŠKI: Otuđena veća količina vatrenog oružja

admin
0 0
Read Time:38 Second
Veći broj različitog vatrenog oružja otuđeno je danas iz poslovnice tvrtke ‘Kiwi sport’ d.o.o. u Ljubuškom, prenosi Hercegovina.info.
Prema informacijama iz Ureda za odnose s javnošću ZHŽ-a, policijska uprava Ljubuški danas je dobila prijavu da je počinjena teška krađa u poslovnici tvrtke ‘Kiwi sport’ d.o.o. koja se nalazi u ulici Hrašljani u Ljubuškom. Po zaprimanju prijave, na mjesto događaja su izašli službenici Odjela kriminalističke policije Policijske uprave Ljubuški koji su izvršili očevid.
Utvrđeno je da je nepoznata osoba iz unutrašnjosti poslovnice otuđila veći broj različitog vatrenog oružja nakon čega se udaljila u nepoznatom smjeru. O ovom događaju je obaviješten dežurni tužitelj županijskog Tužiteljstva županije Zapadnohercegovačke Široki Brijeg. Poduzimaju se daljnje mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja ovog kaznenog djela.
Bljesak.info
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Predsjednik NS BiH zadovoljan hibridnim terenima

Predsjednik NS BiH Vico Zeljković oglasio se na društvenim mrežama jer je, kako je kazao, “morao podijeliti zadovoljstvo koje je osjetio gledajući utakmice naših klubova u Europi, ali i utakmice domaćeg prvenstva”. Svjedoci smo brojnih problema koji se javljaju na stadionima diljem regije, ali i Europe, a vezani su za […]

Pretplatite se