Državljanin BiH u Hrvatskoj bacao zapaljene opuške kroz auto

admin
0 0
Read Time:54 Second
Nakon zaprimljene dojave građanina da vozač osobnog vozila BiH nacionalnih oznaka tijekom vožnje baca upaljene opuške kroz prozor, policijski službenici Postaje granične policije Gruda su nešto iza ponoći u subotu, 17. kolovoza, na DC – 8 u mjestu Gruda, općina Konavle, zaustavili navedeno vozilo, kojim je upravljao 45-godišnji državljanin BiH s privremenim boravkom u RH.
Prilikom zaustavljanja navedenog vozila 45-godišnji vozač je naočigled policijskih službenika iz vozila, kroz otvoreni prozor, u nisko raslinje pored ceste bacio upaljeni opušak cigarete.
Osim toga, vozač je alkotestiran te je utvrđeno da vozilom upravlja pod utjecajem alkohola od 1.84 g/kg, prenosi Index.hr. Zbog počinjenih prometnih prekršaja 45-godišnjak je doveden u prostorije policije, gdje je zadržan do jutarnjih sati, nakon čega je, uz optužni prijedlog, odveden na Općinski sud u Dubrovniku, gdje je kažnjen novčanom kaznom od 1450 eura.
 “Zahvaljujemo savjesnom građaninu na dostavljenoj informaciji i apeliramo na vozače i putnike da nikada ne bacaju opuške kroz prozore vozila budući time u značajnoj mjeri povećavaju mogućnost nastanka požara, a time i ugrožavanja ljudskih života i nastanka velike ekonomske štete”, poručuje policija.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Mate Rimac najavio veliki projekt: 'Gradimo automobil koji će biti brži od Formule1

Tvrtka Rimac Automobili planira napraviti hiperautomobil samo za stazu i sa samo jednim, centralno smještenim sjedalom, potvrdio je Mate Rimac za Motor1. “Odlučili smo ne samo pomicati granice cestovnih automobila već i trkaćih”, rekao je Rimac za Motor1. “Dakle, gradimo automobil za stazu, jednosjed koji će na većini staza biti […]

Pretplatite se