U poznatom hrvatskom proizvodu pronađeni crvi

admin
0 0
Read Time:38 Second

Nezadovoljni kupci upozorili su na nemili događaj. Naime, u pakiranju kolačića poznatog proizvođača pronađeni su – crvi!

“Za “Posebne Trenutke” – Prekrašni crvi!? PreKrašni kolačići s nougat punjenjem. Originalno pakiranje. Neoštećena ambalaža. Rok ispravan. Travanj 2025. Kupljeno u Plodinama. Izravno s police. Na pakiranju obećavajuća poruka: “Posebni trenuci zaslužuju da ih obilježiš nezaboravnim okusom”, započinje objava.

“Zamalo je našem čitatelju bio ‘poseban okus’. Onaj, s crvima. ‘Kakav kolačić, takav trenutak’ piše na vrećici. On takav trenutak baš i ne bi volio. Crvi mu nisu dragi. Posebice ne u hrani. Vidjet ćemo što na ovo ima za reći Kraš… Jer, pitanje glasi: Odakle crv u keksima ako je sve termički obrađeno, a ambalaža neoštećena? P. S. Imamo i video!”, stoji u objavi na Facebok stranici Halo, inspektore.

 

Bild.ba

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
100 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

BiH obavještajci: Bivši afganistanski specijalci švercaju migrante kroz BiH

Sigurnosne agencije u Bosni i Hercegovini imaju informacije da među ilegalnim migrantima koji dolaze u tu zemlju ima sve više kriminalnih skupina koje čine naoružane osobe a bave se trgovinom ljudima, upozorio je direktor Službe za poslove sa strancima BiH Žarko Laketa. Ta činjenica potaknula je dodatnu zabrinutost nakon što […]

Pretplatite se