50 GODINA LJUBAVI – DRAGIN I MIJIN ZLATNI PIR

admin
0 0
Read Time:48 Second
Draga i Mijo Matić, bračni par iz Tomislavgrada, sa adresom u Njemačkoj, proslavili su veliku obljetnicu – zlatni pir, odnosno 50. godišnjicu braka.
Pola stoljeća svog bračnog suživota proslavili su u krugu obitelji Svetom misom u tomislavgradskoj spomen-bazilici, na istom mjestu gdje su po prvi puta okrunili svoju ljubav.
Svečano misno slavlje predslavio je fra Bože Milić, te u svojim riječima istaknuo značenje jubilarnog broja 50, odnosno slavljenički biblijski broj, koji znači opraštanje svih dugova.
Svi uzvanici uputili su se u Hotel Tomislav za koje je upriličen ručak i prigodno druženje, koje je tradicionalno započelo pjesmom i veseljem.
Draga i Mijo, posebno su se zahvalili svima koji su svojim prisustvom obilježili njihov život pa tako i uveličali njihovo slavlje, a za svoje najveće postignuće u pola stoljeća suživota, istakli su zahvalnost Bogu na ljubavi između njih dvoje, te na svojoj djeci i unučadima, na koje su kažu, izrazito ponosni.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

"KAMEN JE MOJA PRVA LJUBAV" - PRIČA STIPE PERKOVIĆA

Priča o čovjeku koji je nakon prekida obrazovanja znanje stjecao čitajući knjige. Faraon Stipe je jedinstven primjer samoukog arhitekta, s vlastitim stilom koji je pobijedio teške okolnosti života. Stipe Perković, poznatiji kao Faraon iz mjesta Glavice u župi Vidoši kraj Livna, od svoje sedamnaeste godine bavi se projektiranjem i gradnjom, […]

Pretplatite se