Delegacija A-WEB-a posjetila CIKBiH

admin
0 0
Read Time:30 Second

Delegacija Udruženja svjetskih izbornih tijela (A-WEB) posjetila je Centralnu izbornu komisiju Bosne i Hercegovine (CIKBiH) u okviru pripremne posjete za misiju posmatranja Lokalnih izbora u BiH zakazanih za 6. listopad ove godine.

Delegacija A-WEB-a, u kojoj su bili direktor odjela za obuke i izborno posmatranje Seung Kim, voditelj istraživanja Kgosietsile M. Tshoke i viši istraživač Max Hongpyo Ahn, detaljno je tokom sastanka informirana o najnovijim izmjenama i dopunama Izbornog zakona Bosne i Hercegovine.

Takođe, predstavljeni su im pilot projekti koje Centralna izborna komisija BiH trenutno provodi uz podršku Europske unije, USAID-a i Misije OSCE-a.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Nova era digitalizacije sportskih centara

Ivan Dodig, koji je svoje ime izgradio na međunarodnoj teniskoj sceni, posvetio se razvoju sportskih infrastruktura. Nakon što je nedavno predstavljen projekt Dodig Tenis Centar, odlučio se za investiciju u Sportin aplikaciju, koja donosi dodatnu dimenziju upravljanja sportskim objektima. Sportin je inovativna aplikacija koja olakšava svakodnevne operacije u sportskim centrima, […]

Pretplatite se