Fotografija koja obilazi svijet: Na utrci Formule 1 vijorila se zastava Herceg-bosne

admin
0 0
Read Time:56 Second

Nakon završetka utrke Velike nagrade Italije u Monzi  ispred pobjednika već tradicionalno vijori se hrvatska zastava. Ponosno ju je podigao Ivica Perić iz Grabovine kraj Čapljine, veliki ljubitelj Ferrarija.

Ljubitelji Formule 1 svake godine u smiraj ljeta čekaju VN Italije i legendarnu Monzu, nakon završetka utrke, već tradicionalno, hrvatska zastava se vijori ispred pobjednika.

Grupa entuzijasta iz Hercegovine prati utrke Formule 1, a ovaj put ponosno su razvili zastavu Hrvatske republike Herceg-Bosne. Ivica Perić iz Grabovine kraj Čapljine veliki je  ljubitelj Ferrarija i predvodnik ekspedicije. Jučer je posebno uživao u pobjedi svoje Scuderije u Monzi, prvoj nakon 2019. godine.

”Već 25 godina ne propuštam ni jednu utrku VN Italije u Monzi, u što sam se zarekao kada sam se 1994. godine zatekao na onoj tragičnoj utrci kada je veliki Ayrton Senna izgubio život”, ispričao je 2019. u intervjuu za Autoklub.

Od tada sam bio na više od 30 utrka uključujući i Imolu na VN San Marina”, ispričao je danas 67-godišnji profesionalni vozač sa stažem od 40 godina, koji je prvih milijun kilometara odvezao kamionom ranih osamdesetih od Grčke do Sirije i Iraka i nazad.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

PRIČA O HNK TOMISLAV - TOMISLAVGRAD

HNK Tomislav osnovan je 1920. godine, gdje se, u to vrijeme pripremala proslava tisućgodišnjice krunidbe kralja Tomislava, po čemu je i dobio ime. Klub je pod tim imenom nastupao do 1927. godine, te je više puta mijenjao ime do 1990. godine, kada je donesena odluka da se klubu vrati prvotni […]

Pretplatite se