31. GODIŠNJICA ZLOČINA NAD HRVATSKIM CIVILIMA U SELU GRABOVICA

admin
0 0
Read Time:33 Second

U Grabovici je 9. rujna obilježena 31. obljetnica sjećanja i molitve za nevino stradale i okrutno ubijene 33 hrvatske civilne žrtve, od kojih je najmlađa bila četverogodišnja Mladenka Zadro, a najstarija Marko Marić, ubijen u dobi od 87 godina.

Sveto misno slavlje tim povodom predvodio je umirovljeni vrhbosanski biskup mons. Pero Sudar u koncelebraciji s generalnim vikarom Mostarsko-duvanjske biskupije don Nikolom Menalom, upraviteljem župe don Dragom Ćurkovićem te još sedmoricom svećenika.

Za zločin u Grabovici pred domaćim sudovima odgovarali su bivši pripadnici Armije RBiH, i to za pojedinačna ubojstva, dok za ratni zločin protiv civilnog stanovništva i zapovjednu odgovornost nitko nije odgovarao.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Za sedam mjeseci izvezeno 1,5 tona meda

Tijekom sedam mjeseci iz BiH je izvezeno 1,5 tona meda u vrijednosti od 44.400 KM, dok su uvezene 33 tone meda od 2,4 milijuna KM, rečeno je iz Vanjskotrgovinske komore BiH. Iz Vanjskotrgovinske komore upućuju da je ovogodišnji uvoz meda veći i količinski (za čak 10 tona) i vrijednosno nego […]

Pretplatite se