PO ZAHTJEVU INTERPOLA: Pronađena dva automobila u BiH vrijedna 400.000 KM

admin
0 0
Read Time:46 Second

Postupajući po zahtjevu Interpola i suradnji policije SR Njemačke, policijski službenici Federalne uprave policije su tijekom proteklog vikenda uz podršku Ministarstva unutarnjih poslova RS i Ministarstva unutarnjih poslova USŽ, pronašli i oduzeli dva skupocjena motorna vozila za koja se sumnja da su ukradeni u Njemačkoj.

Na području Banje Luke 14. rujna pronađeno je i oduzeto putničko motorno vozilo, marke BMW X5, a dan kasnije na području Sanskog Mosta putničko motorno vozilo marke MERCEDES BENZ S 350 D.

Ukupna vrijednost vozila je preko 400.000 KM, a za kojima je Interpol SR Njemačke raspisao međunarodnu potragu.

U suradnji sa Županijskim tužiteljstvom Unsko-sanske županije, izvršena je kriminalistička obrada nad jednom osobom za koju postoji osnova sumnje da je izvršila kazneno djelo teška krađa.

U tijeku su daljnje aktivnosti Federalne uprave policije, koja će u suradnji s policijom SR Njemačke nastaviti rad na dokumentiranju navedenog kaznenog djela, priopćeno je iz FUP-a.

 

 

Hercegovina.info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

SVEČANO OTVORENE 24. SPORTSKE IGRE HVIDR-a HVO H-B "ŠNIDOR 2024." - NEUM

U Neumu je u subotu otvoreno 24. sportsko natjecanje invalida Domovinskog rata, Zajednice županijskih zajednica i udruga članova HVIDRA-e HVO Herceg Bosna. Natjecanje se održava od 14. do 16. rujna i okuplja članove HVIDRA-e, ima za cilj promicati sport i natjecateljski duh među hrvatskim braniteljima i invalidima Domovinskog rata. Dragan […]

Pretplatite se