SVEČANO OTVORENE 24. SPORTSKE IGRE HVIDR-a HVO H-B “ŠNIDOR 2024.” – NEUM

admin
0 0
Read Time:42 Second
U Neumu je u subotu otvoreno 24. sportsko natjecanje invalida Domovinskog rata, Zajednice županijskih zajednica i udruga članova HVIDRA-e HVO Herceg Bosna.
Natjecanje se održava od 14. do 16. rujna i okuplja članove HVIDRA-e, ima za cilj promicati sport i natjecateljski duh među hrvatskim braniteljima i invalidima Domovinskog rata.
Dragan Radić, predsjednik ZŽZ HVIDR-a HVO HB podsjetio je na zasluge članova HVIDR-e te važnost obilježavanja 30. obljetnice osnivanja udruge. “Svaki pojedinac, institucija, država ili kao mi Udruga imaju potrebu da obilježe svoje datume kojih se žele sjećati i u budućnosti, a što su obljetnice duže to su sjećanja na njih draža, a život smisleniji,” istaknuo je Radić.
Potporu članovima HVIDRA-e iskazao je i predsjedatelj Doma naroda PS BiH i predsjednik HNS Bosne i Hercegovine Dragan Čović.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

LIVANJSKI MALIŠANI NA JEDAN DAN POSTALI POLICAJCI

Auto moto klub Livno ( AMK Livno) i Auto moto savez u BiH ( AMSBIH), u suradnji sa PP Livno i Osnovnim školama, organiziraju prometno preventivnu i prometno edukativnu akciju „Počela je školska godina-zaštitimo djecu u prometu“. Cilj akcije je preventivno djelovati i utjecati na sudionike u prometu da svojim […]

Pretplatite se