Državljani Republike Hrvatske u BiH će glasati na sedam lokacija

admin
0 0
Read Time:32 Second

Vijeće ministara BiH dalo je suglasnost za organiziranje glasanja državljana Republike Hrvatske koji borave na teritoriju Bosne i Hercegovine, u povodu održavanja izbora za zastupnike u Hrvatski sabor.

Glasanje državljana Republike Hrvatske u BiH bit će održano 16. i 17. travnja 2024. godine u terminu od 7:00 do 19:00 sati na sedam lokacija.

Riječ je o Franjevačkom međunarodnom studentskom centru u Sarajevu, kampusu Sveučilišta u Mostaru, Generalnom konzulatu Republike Hrvatske u Banjoj Luci, Hrvatskom kulturnom centru ,”Sv. Franjo” u Tuzli, Osnovnoj školi Ivana Gorana Kovačića u Livnu, Osnovnoj školi Vitez i Sportskom kulturnom centru u Orašju, priopćeno je iz Vijeća ministara BiH.

Tomislavcity Foto: Freepik

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

IZBOR NAJBOLJEG SPORTAŠA OPĆINE TOMISLAVGRAD 2022./23.

  Nakon punih 20 godina u Tomislavgradu je održan izbor “Najboljih sportašica i sportaša općine Tomislavgrad u sezoni 2022./23. godine”. Organizator izbora bio je Sportski savez Općine Tomislavgrad u suradnji s načelnikom općine Ivanom Buntićem. Za najboljeg sportaša izabran je Marko Ćerdić – HNK Tomislav, a najbolja sportašica Ružica Križanac […]

Pretplatite se