Radi se nacrt Zakona o regulatoru električne energije

admin
0 0
Read Time:38 Second

Ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH Staša Košarac organizirao je sastanak s direktorom Tajništva Energetske zajednice Arturom Lorkovskim, ministrom energetike i rudarstva Republike Srpske Petrom Đokićem i ministrom energetike, rudarstva i industrije Federacije BiH Vedranom Lakićem. Riječ je o nastavku aktivnosti koje su rezultat radnog sastanka u Banjoj Luci u srpnju ove godine.

Na jučerašnjem sastanku razgovarano je o ispunjavanju obveza proisteklih iz ugovora o uspostavljanju Energetske zajednice, s fokusom na obveze koje u okviru Trećeg energetskog paketa provodi Ministarstvo vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH u koordinaciji s nadležnim entitetskim ministarstvima.

Ministar Košarac informirao je direktora Tajništva Energetske zajednice Lorkovskog da je u fazi izrada nacrta Zakona o regulatoru električne energije i prirodnog plina, prijenosu i tržištu električne energije u BiH.

 

Večernji list

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Pepco otvara trgovinu u Širokom Brijegu

“Otvaramo još jednu Pepco prodavnicu! Pridružite nam se u Širokom Brijegu, 24.9. od 9 h. Očekuje vas više od 500 proizvoda po trajno niskim, super HIT cijenama i odlična kvaliteta u koju se možete pouzdati”, objava je s Facebook stranice poznatog lanca trgovina. Pepco je poljski lanac raznovrsnih trgovina s […]

Pretplatite se