100 najvećih u BiH: Gospodarstvenici nagrađeni za izvanredne rezultate u 2023. godini

admin
0 0
Read Time:55 Second
Sinoć je u sarajevskom hotelu Hills održana svečana dodjela nagrada ”100 najvećih u BiH”, u organizaciji Poslovnih novina i Vanjskotrgovinske komore BiH. Ova prestižna manifestacija okupila je najuspješnije gospodarstvenike iz Bosne i Hercegovine, kojima su uručena priznanja za izvanredne poslovne rezultate ostvarene u protekloj godini.
Priznanja su dodijeljena u kategorijama prihoda, dobiti i izvoza, ali i u kategorijama koje nagrađuju povećane poslovne rezultate i druge ključne sektore. Posebno su istaknuta poduzeća koja svojim inovacijama i podrškom značajno doprinose jačanju bh. gospodarstva.
Predsjednica Federacije BiH, Lidija Bradara, u svom govoru istaknula je važnost podržavanja ovakvih inicijativa koje promoviraju pozitivne poslovne priče i gospodarske uspjehe. „Previše se bavimo politikom, a premalo gospodarstvom. Stoga mi je čast biti dijelom ovog projekta koji jasno pokazuje koliki potencijal leži u našoj zemlji“, poručila je Bradara. Nakon toga, uručila je nagrade u kategoriji “Vizija 100”, koja prepoznaje uspješne poslovne priče, promociju i podršku domaćem gospodarstvu.
Ova dodjela nagrada ne samo da prepoznaje dosadašnje uspjehe poduzeća, već postavlja i viziju daljnjeg razvoja bh. gospodarstva, dokazujući da u Bosni i Hercegovini postoje mnoge uspješne poslovne priče koje zaslužuju biti u fokusu.
Bljesak.info
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Livanjski sud dobio nove sutkinje

Visoko sudsko i tužiteljsko vijeće Bosne i Hercegovine (VSTV BiH) je na sjednici donijelo odluku o imenovanju nositelja pravosudnih funkcija u Bosni i Hercegovini. Na razini BiH Denis Kurtović imenovan je na poziciju suca Suda Bosne i Hercegovine. Na razini Federacije Bosne i Hercegovine, imenovani su: Irma Blambić na poziciju […]

Pretplatite se