LUKA PLOČE: Dostava i otprema tereta vagonima u potpunosti onemogućena

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 5 Second

Iz Luke Ploče su izvijestili da su katastrofalne elementarne nepogode u Bosni i Hercegovini uzrokovale između ostalog i štetu velikih razmjera na prometnoj infrastrukturi koja povezuje tu luku s korisnicima u regiji, pa je dostava i otprema tereta vagonima trenutno u potpunosti onemogućena.

Kako su naveli u svojoj obavijesti na Zagrebačkoj burzi, katastrofalne elementarne nepogode u Bosni i Hercegovini uzrokovale su ljudske žrtve i goleme materijalne štete, koje se u ovom trenutku ne mogu procijeniti. Između ostalog, nevrijeme praćeno ekstremnim padalinama uzrokovalo je štete velikih razmjera na prometnoj infrastrukturi koja povezuje Luku Ploče s korisnicima u regiji, prenosi Hina.

Zbog golemih šteta na željezničkoj infrastrukturi na području Jablanice i Konjica željeznički promet je u prekidu, zbog čega je dostava i otprema tereta vagonima u i iz Luke Ploče trenutno u potpunosti onemogućena, navode.

“S obzirom na razmjere štete, nije poznato kada bi moglo doći do normalizacije željezničkog prometa, tako da u ovom trenutku ni Luka Ploče ne može procijeniti vrijeme kada će oštećenja biti popravljena te omogućen promet preko oštećenih područja. Radi se o katastrofalnim elementarnim nepogodama koje su neočekivane, izvanredne, nepredvidive i na koje Luka Ploče nije mogla utjecati. Luka Ploče će u ovakvim nepredvidivim okolnostima učiniti sve što je moguće da svim svojim korisnicima pruži najveću moguću podršku”, ističu iz te tvrtke.

 

HERCEGOVINA.INFO

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

“Kap ljubavi” organizira akciju prikupljanja pomoći za poplavljena područja

Poštovani, obzirom da smo imali dosta upita hoćemo li organizirati akciju prikupljanja pomoći za poplavljena područja, obavještavamo vas da krećemo s prikupljanjem potrebitih stvari. Akcija će trajati od ponedjeljka do utorka, od 09-18h, za sad..Nakon toga, ovisno o situaciji i potrebama, organizirat ćemo dalje. U kontaktu smo sa “Zavodom Bakovići” […]

Pretplatite se