U Čapljini prvi put žena na čelu grada, u Širokom Brijegu dolaze mlade snage

admin
0 0
Read Time:50 Second

Lokalni izbori 2024. donijeli su određene promjene na političkoj sceni u Hercegovini, gdje su neslužbeni rezultati pokazali uvjerljive pobjede novih lica u Čapljini i Širokom Brijegu, piše Hercegovina.info

Prema prvim informacijama s kojim raspolaže hercegovina.info, Iva Raguž odnijela je pobjedu u utrci za gradonačelnika Čapljine, te će naslijediti dugogodišnjeg gradonačelnika Smiljana Vidića. Ova promjena označava kraj Vidićeve dugogodišnje vladavine u gradu, a Raguž će postati novo lice na čelu Čapljine.

Slična situacija odvila se i u Širokom Brijegu, gdje je Ivo Pavković, mladi kandidat HDZ-a, ostvario pobjedu naspram svojih protivnika te će naslijediti stranačkog kolegu i dugogodišnjeg gradonačelnika Miru Kraljevića.

Iako još uvijek nema službenih rezultata Središnjeg izbornog povjerenstva (SIP), atmosfera na terenu sugerira jasnu pobjedu novih kandidata. Na društvenim mrežama, članovi HDZ-a iz Čapljine već slave pobjedu Ive Raguž, dok su u Širokom Brijegu HDZ i oporba putem društvenih mreža potvrdili pobjedu Pavkovića.

Ovi izbori predstavljaju početak nove političke ere u oba grada, a službeni rezultati očekuju se uskoro.

 

hercegovina.info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

PODACI STOŽERA CZ HNŽ Dosad pronađeno 16 beživotnih tijela u Jablanici i Konjicu

Prema službenim podacima iz Stožera Civilne zaštite Hercegovačko-neretvanske županije i MUP-a HNŽ-a, broj smrtno stradalih osoba na poplavom pogođenim područjima HNŽ-a, zaključno s ovim izvješćem, iznosi 16 mrtvih. Od ukupnoga broja smrtno stradalih, petnaest je osoba iz Jablanice, jedna iz Konjica, dok je sinoć ponovno došlo do neprovjerenoga prijavljivanja druge […]

Pretplatite se