Minimalna dokumentacija za podršku majkama rodiljama od 1000 KM

admin
0 0
Read Time:45 Second

Federalni ministar rada i socijalne politike Adnan Delić održao je nedavno sastanak s direktorom Agencije za identifikacione dokumente, evidenciju i razmjenu podataka Bosne i Hercegovine (IDEEA) Almirom Badnjevićem kako bi razmotrili aktivnosti neophodne za provođenje programa podrške majkama rodiljama za svako novorođeno dijete u Federaciji BiH u 2024. godini.

Ministar je istaknuo kao osnovni cilj maksimalno smanjenje zahtjeva za dokumentacijom od podnositelja prijava, te realizaciju svih procesa putem službenih kanala između Ministarstva i IDEEA-e.

Direktor Badnjević izrazio je punu podršku ovom cilju, te obećao da će učiniti sve što je u njihovoj moći kako bi se proces podjele podrške rodiljama pojednostavio i ubrzao.

Kako bi se sve to omogućilo dogovorena je suradnja i potpisivanje sporazuma između Ministarstva i IDEEA-e zbog nastavka aktivnosti koje će omogućiti skori početak podjele podrške rodiljama od po 1000 KM za svako novorođeno dijete, priopćeno je iz Federalnog ministarstva rada i socijalne politike.

Večernji.ba

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Modrić preko cijele stranice Marce dobio poziv Dinama. Potpisao ga je Zajec

DINAMO je na društvenim mrežama objavio kratak video kojim je raspametio navijače. Počinje kadrom raslinja u vrtu i zvukom cvrkuta ptica. Kamera se zatim spusti na stol, na kojem je, uz kavu, pršut i cherry rajčice, današnje izdanje Marce, najčitanijeg sportskog lista u Španjolskoj. Nepoznata ruka tada otvori novine i […]

Pretplatite se