Protiv 23-godišnjaka podnesena kaznena prijava. Oštetio tri policijska vozila

admin
0 0
Read Time:54 Second

Na temelju članka 234. ZKP F BiH djelatnici MUP-a HBŽ podnijeli su Županijskom tužiteljstvu u Livnu izvješće o počinjenom kaznenom djelu protiv M.Š. ( 2001. godine) iz Prnjavora, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo „Napad na službenu osobu u vršenju poslova sigurnosti „ iz čl. 359. st. 2. KZ F BiH i kaznenog djela „Oštećenje tuđe stvari“ iz čl. 293. KZ F BiH.

Naime, dana 7.10.2024. godine M.Š. se u vremenskom periodu od 11,40 do 13,00 sati oglušio više puta na policijske zapovjedi da se zaustavi te bježeći od policije sa motornim vozilom marke „Mercedes-Sprinter“ registarskih oznaka M60 A 260 na području općine Tomislavgrad i na području općine Kupres, te je oko 13,00 sati probio policijsku blokadu sačinjenu od dva policijska službena na vozila na ulazu u grad Kupres, navedeni je tom prilikom oštetio tri policijska vozila ( dva postavljena u blokadu i jedno koje se kretalo iza motornog vozila Mercedes ) i samim time ugrozio živote i zdravlje službenih osoba a uslijed svega navedenog dva policijska službenika su zadobila tjelesne povrede.

 

Livno Online

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Ponoćna bomba Marce: Modrić želi ostati u Realu još godinu dana i odvesti Hrvatsku na SP!

Iako mu je minutaža u posljednje dvije godine nešto smanjena, Modrić je i dalje jedan od najvažnijih igrača momčadi i pravi primjer talentiranom veznom redu “kraljeva”. Luka Modrić (39) i dalje igra nogomet na najvećoj mogućoj razini u godinama kada su njegovi rivali već završili karijeru ili igraju na egzotičnim […]

Pretplatite se