Policija zabranila okupljanje hrvatskih navijača uoči utakmice s Poljskom

admin
0 0
Read Time:42 Second
Nogometna reprezentacija Hrvatske protiv Poljske će večeras u Varšavi (20:45 sati) tražiti nove bodove u Ligi nacija. “U Poljskoj bi trebalo biti 800-injak hrvatskih navijača, originalno su se trebali naći na šetnici uz rijeku Vislu, ali policija je zabranila to okupljanje iz straha od odmazde za krvave obračune u Poljskoj”, kazao je reporter Nove TV.
Reprezentacija Hrvatske i Poljske u Varšavi će igrati u 4. kolu Lige nacija. Bit će to sedmi međusobni ogled ove dvije reprezentacije, ali ovaj će biti prvi u povijesti da će protiv Poljaka igrati u – Poljskoj. Sve dosadašnje utakmice igrali su ili u Hrvatskoj, poput onog u rujnu u Osijeku u Ligi nacija koju su dobili 1:0, ili na neutralnom terenu. Hrvatska je već igrala na poljskim stadionima 2012. godine, ali nije prošla skupinu sa Španjolskom, Italijom i Republikom Irskom.
Bljesak.info
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

U HBŽ-u pronađen nasad indijske konoplje. Dvije osobe privedene

Djelatnici PU Tomislavgrad u suradnji sa djelatnicima PU Mostar su došli do saznanja da se na lokalitetu iznad mjesta Stipanići, Tomislavgrad nalazi nasad stabljika indijske konoplje, a da postoji osnov sumnje da su ih posadile dvije osobe sa područja Tomislavgrada, M.Ć. i I.Ć., rođene 2006 godine. Odmah po saznanju djelatnici […]

Pretplatite se