Prijedlog zakona: Građanima BiH će se vraćati PDV

admin
0 0
Read Time:43 Second

Zastupnički dom Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine trebao bi da na sjednici zakazanoj za 22. listopada, razmatrati Prijedlog zakona o porezu na dodatnu vrijednost

Građani BiH koji namjeravaju u bliskoj budućnosti kupiti svoju prvu nekretninu imaju razloga za optimizam, a razlog je činjenica da bi, uz političku volju, uskoro moglo biti usvojeno novo zakonsko rješenje koje bi u znatnoj mjeri pojeftinilo ukupnu cijenu stana/kuće.

Zastupnički dom Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH) trebao bi da na sjednici zakazanoj za utorak, 22. listopada, razmatrati Prijedlog zakona o porezu na dodatnu vrijednost (PDV) kojim se predviđa povrat PDV-a državljanima BiH s mjestom prebivališta u BiH za kupovinu prvog stana, odnosno objekta za stanovanje.

Zakon, koji se nalazi u prvom čitanju, predložili su poslanici Sanja Vulić (SNSD), Mia Karamehić-Abazović (NiP), Saša Magazinović (SDP), Sabina Ćudić (NS) i Čedomir Stojanović (Srpski klub).

 

 

Večernji list

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Široki Brijeg odnio bodove s Mokrog Doca, VAR poništio pogodak Posušja u 90. minuti

U susretu 10. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine nogometaši Širokog Brijega u hercegovačkom i susjedskom derbiju svladali su Posušje na Mokrom Docu rezultatom 1:2, piše hercegovina.info.  Strijelci za Široki su bili Zlomislić i Stanić iz jedanaesterca, dok je za domaće pogodio Josip Bešlić. Prvi udarac na utakmici vidjeli smo […]

Pretplatite se