Grad Mostar traži hitnu sjednicu Skupštine o neredima

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second
Gradsko vijeće Grada Mostara usvojilo je zaključak o navijačkim izgredima koji su se dogodili u nedjelju navečer u Mostaru, piše bljesak.info”. Traži se sjednica kantonalne Skupštine sa sagledavanjem sigurnosne situacije u Gradu Mostaru i u Hercegovačko-neretvanskoj županiji”, stoji u Zaključku u kojem se osuđuje nasilje i traži privođenje krivaca.
Podsjećamo, u nedjelju večer izbili su sukobi navijački skupina na Španjolskom trgu u Mostaru. Pet osoba završilo je u bolnici, dok su tri osobe lišene slobode, rekao je za Bljesak.info Ljudevit Marić glasnogovornik Uprave policije Ministarstva unutarnjih poslova (MUP) Hercegovačko-neretvanske županije. ”Građani su dojavili da se ulici Bulevar naredne revolucije kod Doma zdravlja okupilo više nepoznatih osoba s kapuljačama na glavi. Dolaskom policijske patrole skupina nepoznatih osoba se počinje kretati u pravcu Španjolskog trga, gdje se i zaustavljaju kod objekta javnog WC-a. Nakon izvjesnog vremena policijska patrola se povlači prema kružnom toku na španjolskom trgu.
U jednom momentu iz pravca Ulice Krpića izlazi veća grupa maskiranih nepoznatih osoba koji su sa sobom imali drvene palice i baklje, gdje dolazi do sukoba između pomenute dvije grupe”, rekao je Marić. Nakon što je uspostavljen javni red i mir, policijski djelatnici su se po naredbi uputili u mostarske bolnice.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

ŽZH: U proračunu se uvećava stavka naknade za treće i svako iduće dijete

Županija Zapadnohercegovačka jedina je županija u Federaciji BiH koja već neko vrijeme kontinuirano bilježi pozitivan prirodni prirast. U kolovozu je u ovoj županiji rođeno 31 dijete više nego što je umrlo stanovnika. Najveću zaslugu za rast broja djece imaju demografske mjere koje ova županija provodi zajedno sa jedinicama lokalne samouprave. […]

Pretplatite se