Duvanjska trkačka liga: 15. kolo i pojačanje za trkačku zajednicu

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 8 Second

🔝 Džemal Bukvić i Josipa Baković bez konkurencije
🔝 Mihael Stanić, Josip Tabak, Ivan Perić i Frano Perić istrčali svoju prvu peticu

✅ Hoće, neće i na kraju kiša ipak neće, a i da je htjela ne bi to omelo redovite sudionike lige da istrče posljednje cestovno kolo za sezonu 2023. Tako je današnja utrka privukla skoro trideset sudionika od kojih su ↗️ Matej i ↗️ Julijan Stanić trčali 1 milju, a ostali utrku na 5 km.

✅ Najbrži u muškoj konkurenciji opet je bio 🥇 Džemal Bukvić s vremenom 17,12 i tako još jednom pokazao kako ova sezona pripada njemu. Drugi je bio 🥈 Vinko Sliško, također s odličnim rezultatom 17,31, dok se po prvi put na postolju ove godine našao 🥉 Ante Klišanin s rezultatom 20,26. Bravo momci!

✅ Muška ekipa danas je dobila i pojačanje te su svoju prvu peticu istrčala čak četiri mladića: ↗️ Josip Tabak (22,29), ↗️ Ivan (Veselko ) Perić (24,54), ↗️ Frano Perić (26,30) i ↗️ Mihael Stanić (27,30). Bravo debitanti! Nadamo se da će pojedini od njih postati stalni sudionici lige.

✅ U ženskoj kategoriji najbrža je bila 🥇 Josipa Baković koja trči svoju najbolju sezonu, a danas utrku završava za 24,27. Druga je bila 🥈 Matija Drmić s vremenom 26,24, a treća 🥉 Ana Ćosić koja je do cilja došla za 31,21. Bravo cure.

✅ Sudac mjeritelj bio je Iko Ćavar, a za fotke se pobrinuo Vlatko Kovačević.

Tomislavcity

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Internet trgovinu u FBiH će obavljati samo registrirani trgovci?

Vlada Federacije BiH u izmjenama i dopunama Zakona o unutarnjoj trgovini FBiH predlaže, između ostalog, da se e-trgovci prilikom oglašavanja obavežu da se identificiraju kao fizička osoba ili registrirani trgovac. Naime, tijekom pandemije koronavirusa i zatvaranja skoro svega, u Bosni i Hercegovini je procvjetala elektronska trgovina, te se građani sve […]

Pretplatite se