Nevjerojatna djevojčica koja zarađuje za džeparac, volontira, pleše i crta

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 50 Second

Većina tinejdžera provode jako puno vremena na internetu, ovisni su o društvenim mrežama i cijeli svoj svijet su izgradili na virtualnim platformama.

No, ima i onih koji nisu takvi, a najbolji primjer je 14-godišnja djevojčica iz Dubrovnika Antonia Dora Krmek koja ruši sve predrasude. Ona je prvi džeparac zaradila s 13 godina i jednostavno je drugačija od mnogih svojih vršnjaka.

S 13 GODINA ZARADILA PRVI DŽEPARAC

„Prvenstveno sam htjela pomoći tati oko obiteljskog posla, a i moja starija sestra je krenula raditi u mojoj dobi. Tako da mi se to činila kao odlična ideja da i ja počnem raditi već ovo ljeto i da se usput učim radnim navikama. A što se mojih vršnjaka tiče, par njih je također radilo ovo ljeto, zapravo pomagalo, ali većina je  ipak radije birala biti na mobitelima“, kazuje nam Antonia Dora.

Ona je veliki ljubitelj prirode pa je spojila ugodno s korisnim. U slobodno vrijeme volontira u Malom Raju u Konavlima.

Nevjerojatno je kako zaista za sve nađe vremena pa je na pitanje kako to sve stiže odgovorila kako je ključ u dobroj organizaciji.

Krasi je i velik broj hobija. Još jedan u nizu je ljubav prema plesu. Nije joj teško tjedno više puta sjesti u autobus i iz Župe ići prema Gradu i nazad da bi odradila trening.

Fantastično se snalazi i u crtanju.

„Ljubav prema slikanju je došla u ranijoj dobi kada sam kao i većina mojih vršnjaka samo šarala po papiru. Međutim, kada sam porasla mama je primijetila da stvarno lijepo crtam pa i danas dosta radova nastaje upravo radi nje“, otkriva.

Pitali smo je što misli o današnjem odrastanju.

„Meni se jako sviđa moje djetinjstvo i moj život trenutno. Voljela bih i da moja djeca jednog dana tako tako odrastaju. Voljela bih da što manje provode vremena na modernoj tehnologiji i mobilnim uređajima, a puno više na zraku i u prirodi. Takvi dani će im biti puno ljepši. Dat ću sve od sebe da odrastaju isto kao i ja“, kazuje Antonia.

„Mislim da mobiteli i previše korištenja istih danas predstavljaju problem i postala su glavna ovisnost mojih vršnjaka pa čak i mlađih generacija. Svi bi trebali provoditi manje vremena pred ekranima, i djeca i odrasli”.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Selo u Africi dobilo vodu zahvaljujući Ljubušaku

Franjevački samostan i Župa sv. Ante Padovanskog Humac objavio je u utorak plemenito djelo svojega župljanina zahvaljujući kojem je jedno selo u Africi dobilo vodu. Dati čovjeku piti i omogućiti žednomu da utaži svoju žeđ veliko je djelo milosrđa, piše Jabuka.tv. Ono se svakako odnosi na realnu, pitku vodu, kojom mi […]

Pretplatite se