Baku i Madrid kandidati za organizaciju finala Lige prvaka 2027.

admin
0 0
Read Time:52 Second

Europska nogometna federacija (UEFA) potvrdila je da je naknadno primila ponude Madrida i Baku-a za organizaciju finala Lige prvaka 2027. godine.

 

U međuvremenu, raste interes za organizaciju finala Lige prvakinja iste godine, gdje će UEFA moći birati između četiri kandidata: Barcelone, Varšave, Basela i Cardiffa.

Muško finale Lige prvaka 2027. prvobitno je trebalo biti održano u Milanu, ali talijanski grad nije mogao garantirati da će obnova stadiona San Siro i njegove okoline biti dovršena na vrijeme.

Sada su interes iskazali Azerbejdžan s Olimpijskim stadionom u Bakuu i Španjolska s domaćim stadionom Atlético Madrida, Metropolitanom.

Za organizaciju ženskog finala zanimanje su pokazali Wels s Cardiffovim Principality Stadiumom, Španjolska s Barceloninim Camp Nou-om, Poljski nacionalni stadion u Varšavi i St. Jakob Park u Baselu, Švicarska.

Službene kandidature moraju biti predane do ožujka 2025. godine, a domaćin će biti poznat dva mjeseca kasnije, navode iz krovne europske nogometne organizacije.

Finale Lige prvaka 2025. bit će u Münchenu, a 2026. u Budimpešti za muškarce te u Lisabonu i Oslu za žene.

 

 

Vijesti.ba

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Na Jahorini proizvode snijeg, za tjedan dana obvezna i zimska oprema

Iako su u BiH posljednjih dana gotovo ljetne temperature, a snijega nema ni u najavi, od 1. studenoga svi vozači motornih vozila u BiH, osim motocikla (L kategorija) i traktora (T i C kategorija), moraju posjedovati zimsku opremu bez obzira na vremenske uvjete. Pravilnik o prometu u zimskim uvjetima propisuje […]

Pretplatite se