Novčana pomoć uz mirovine za studeni, iznos još upitan

admin
0 0
Read Time:50 Second

Umirovljenici u Federaciji BiH jednokratnu novčanu pomoć mogli bi dobiti uz mirovine za studeni, točnije 5. prosinca, rekao je za Faktor predsjednik Saveza udruga umirovljenika ZDŽ-a. Dodao je kako se iznos jednokratne pomoći još ne zna. – Čeka se rebalans proračuna Federacije BiH. Mi smo obilježili Dan umirovljenika Zeničko-dobojske županije koji se svake godine održava 25. listopada. Održana je skupština na kojoj su dodijeljene zahvalnice članovima Udruge.

 

 

Svojom prisutnosti počastio nas je federalni ministar rada i socijalne politike Adnan Delić. Kazao nam je kako se radi rebalans proračuna i da u što skorije vrijeme umirovljenici mogu očekivati jednokratnu pomoć. – Prema informacijama kojima raspolažem, jednokratna pomoć mogla bi biti isplaćena 5. prosinca uz mirovine za studeni – kazao je Trakić koji je i član Upravnog odbora Saveza udruga umirovljenika FBiH. Umirovljenici traže da jednokratna novčana pomoć za one čije su mirovine do 1000 KM bude po 200 KM, a da oni čije su mirovine iznad 1000 KM dobiju po 100 KM pomoći.

 

 

Večernji list

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Kraj poslovanja jedne od najstarijih aviokompanija

Češki avioprijevoznik ČSA obavio je svoj posljednji let, čime je označen kraj više od 100-godišnjeg rada započetog 1923. godine. Posljednji let ove avio-kompanije pod povijesnim kodom “OK” obavio je avion tipa Airbus A320-200, registriran kao OK-IOO, tako što je jučer sletio na praški aerodrom Vaclav Havel (PRG) u 15 sati […]

Pretplatite se